Office fit-out
2019 – 2021
Belgium
8000 sqm
350 emplees

Redevelopment of La Loterie Nationale’s office space

Our customer

Logo loterie nationale

Founded in 1934, La Loterie Nationale is active in a wide range of sectors and plays a societal role within Belgium by supporting various projects.

In 2018, the institution determined a new strategy and decided to transform its buildings and redesign its offices.

Loterie Nationale plan

“Advice and expertise on the creative aspects of interior design, in a dynamic team spirit of transparency and trust. “

Vincent Giot

Facility & Security Management

Logo loterie nationale

The project


Our task was to advise and design the spaces and the atmosphere of La Lotterie Nationale’s offices.

Our concept had to encourage exchange and communication between employees and to improve their well-being. As each floor has its own theme and concept, we had to ensure that the same level of well-being was provided for the employees on each floor.

The challenges of this project were to prioritise the use of existing equipment and to optimise the flow of employee movements through the design of the spaces.

The process


Our experts first developed a general concept in the form of a mood board.

They then refined the design of each floor by involving the future occupants in creating the concepts.

After approval by the client, the technical plans were sent to the general contractor for execution.

Loterie Nationale - collaboration space
Loterie Nationale - meeting room

The result


We have created spaces for La Loterie Nationale that are adapted to their objectives and needs, as well as those of their employees.

The spaces maximise employee well-being and facilitate collaboration, while including natural light and optimising movement.

Do you have a similar project